اداره كل دامپزشكي استان مازندران از مردم خواست تا جهت پيشگيري از بروز بيماريهاي مشترك ، نكات بهداشتي را در نگهداري ماهيان قرمز رعايت نمايند.  

به گزارش خبرنگار مازنا روابط عمومی اداره كل دامپزشكي استان مازندران درخصوص رعايت نكات بهداشتي در زمان نگهداري ماهي قرمز اعلام کرد : با توجه به فرا رسيدن ايام پاياني سال و تهيه ماهي قرمز توسط مردم، براي استفاده در سفره هفت سين، لازم است نكات بهداشتي از جمله عدم دستكاري ماهي قرمز توسط كودكان و جدا سازي ماهيان بيمار از ماهيان سالم و ضدعفوني ظروف نگهداري ماهي قرمز اقدام گردد.

علی باکویی سرپرست روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مازندران با اعلام خبر فوق در خصوص اصول نگهداري ماهي قرمز افزود : مناسب ترين دما براي پرورش ماهي قرمز بين 10 تا 25 درجه سانتي گراد مي باشد و در دماي بالاي 25 درجه سانتي گراد، آسيب پذير مي باشندو تغييرات ناگهاني دما نيز مي تواند باعث مرگ ماهي شود.

وی تصریح کرد ماهي قرمز بايستي با غذاهاي كم پروتئين و سرشار از كربوهيدرات تغذيه شود و بهتر است كه غذا در سطح آب شناور بماند. باکویی در ارتباط با نحوه غذا دادن به ماهی قرمز افزود  به ماهي قرمز بايستي دو بار در روز غذا داد و غذا دهي به اندازه اي باشد كه در مدت يك يا دو دقيقه آن را مصرف نمايد غذا دهي بيش از حد باعث انباشته شدن مواد آلي و دفعي و در نتيجه مسموميت ماهي خواهد شد.

 سرپرست روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مازندران نیز در رابطه با آب مورد استفاده جهت ماهی قرمز گفت بايستي نسبت به كلر زدايي آب شهري جهت نگهداری ماهی قرمز اقدام کرد به صورتيكه، 48 ساعت قبل از ورود ماهي، آب در ظروف دهان گشاد نگهداري گردد./زهرا باغبانی خبرنگار مازنا

اخبار استانها

Back to Top

پیاده سازی و طراحی توسط گروه نرم افزاری دیما