همزمان با روز ملی خلیج فارس به منظور ارتقاء روحیه کارآفرینی و حضور شاداب و نقش آفرین دانشجویان مرکز علمی کاربردی هتلداری ساری در عرصه های اجتماعی و نیز شناساندن حرفه ی آشپزی و قنادی و قابلیت ها و جذابیت های آن،
اولین جشنواره ارایه سالاد و دسر، کیک و شیرینی، غذاهای اصلی، آش، غذاهای فرنگی و آماده در شهرستان ساری برگزار می گردد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران مهندس شریعت نژاد مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای مازندران با اعلام خبر فوق گفت: از اهداف دیگر این جشنواره ارایه و آگاهی رسانی از نقش غذا در جلوگیری از ابتلاء به بیماری ها و از جمله فشارخون بالا است.وی افزود: این جشنواره با حضور مسئولین کشوری و استانی، دانشجویان دانشگاه و همچنین رابطان سلامت به مدت یک روز در مرکز آموزش علمی کاربردی مهارت هتلداری ساری در تاریخ 10/2/92 برگزار می گردد. شریعت نژاد اظهار داشت: در این جشنواره که از صبح آغاز می گردد ، در همان روز کارشناسان و داوران قضاوت لازم را انجام می دهند و نفرات برتر در هر پنج رشته مشخص خواهد شد و با اهدای جایزه و لوح تقدیر، قدردانی به عمل خواهد آمد.وی با اشاره به نامگذاری امسال از طرف سازمان بهداشت جهانی با عنوان «فشار خون را جدی بگیرید» ادامه داد: نقش خانواده ها و بانوان به خصوص در طبخ غذا وهمچنین کنترل فشار خون در بین اعضای خانواده بسیار مهم است و برگزاری اینگونه جشنواره ها می تواند الگوی مناسبی برای ارایه مواد غذایی سالم باشد.مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای مازندران افزود: نقش استفاده از غذاها و مواد خوراکی تاثیر مستقیمی بر سلامت خانواده و جامعه دارد و این جشنواره سعی دارد تا با آشنایی و همراهی رابطان سلامت راهکارهای صحیح تغذیه را در جامعه تعمیم دهد.این مقام مسئول تصریح کرد: اطلاع رسانی در خصوص این جشنواره از روزها قبل در سطح استان صورت گرفته بود که امیدواریم با حضور شرکت کنندگان و استقبال بسیار خوب مهمانان و هم استانی های گرامی مواجه شود.

اخبار استانها

Back to Top

پیاده سازی و طراحی توسط گروه نرم افزاری دیما